Cinc cèntims de creació local

Gastronomia i cuina: actualitat i futur

Finalitzat
dimarts 25 de febrer | 20:00 h
Compartir

Parlarem amb el gastrònom Jaume Fàbrega, el preiodista Jaume Boix i el director de l'Escola d'Hosteleria de Figueres Ramon Ferrer.

Moderadors: Jaume Vila i Anna Doñate

Dimarts
25
feb
Gratuït
Finalitzat
Activitats relacionades
2025
Art i Exili, Cicle de conferències
L'exili interior d'Emili Dickinson
dv. 24.10.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2025
Extraterrestres entre nosaltres
Tardes de Ciència
ds. 08.11.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2025
Matrimoni forçat: quan el "sí" no és lliure
Dijous Culturals
dj. 13.11.25 | 17:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2025
Art i Exili, Cicle de conferències
Desaparèixer del tot: exili i filiació en el cinema de Víctor Erice
dv. 14.11.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2025
Max Planck. Derrota i drama: una constant fonamental
Activitat emmarcada a la Setmana de la Ciència
ds. 22.11.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2025
Els republicans als camps de concentració nazis
A càrrec de Josep Calvet, historiador
ds. 29.11.25 | 12:00 h
Xerrades i Conferències