Cinc cèntims de creació local

Gastronomia i cuina: actualitat i futur

Gratuït
dimarts, 25 de febrer | 20:00 h
Compartir

Parlarem amb el gastrònom Jaume Fàbrega, el preiodista Jaume Boix i el director de l'Escola d'Hosteleria de Figueres Ramon Ferrer.

Moderadors: Jaume Vila i Anna Doñate

Dimarts
25
feb
Activitats relacionades
2024
Cinc cèntims de creació local
La cuina: projectes nous i inclusió
dt. 11.02.25 | 20:00 h
Xerrades i Conferències
2024
Què hi fem els de Banyoles a Sant Aniol d'Aguja?
Dijous Culturals
dj. 13.02.25 | 17:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2024
Cinc cèntims de creació local
La pastisseria: evolució fins a l'actualitat
dt. 18.02.25 | 20:00 h
Auditori de l'Ateneu
Xerrades i Conferències
2024
Mitigació i adaptació al canvi climàtic
Cicle Objectiu 2030, per un Pla de l'Estany sostenible
dv. 21.02.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2024
Cicle "L'art i l'exili"
Teoria de l'èxode polític en el segle XXI
dj. 27.02.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2024
Espigoladors, lluitem per l'aprofitament alimentari i el dret a la alimentació
Dijous Culturals
dj. 13.03.25 | 17:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències