Cinc cèntims de creació local

Gastronomia i cuina: actualitat i futur

Finalitzat
dimarts 25 de febrer | 20:00 h
Compartir

Parlarem amb el gastrònom Jaume Fàbrega, el preiodista Jaume Boix i el director de l'Escola d'Hosteleria de Figueres Ramon Ferrer.

Moderadors: Jaume Vila i Anna Doñate

Dimarts
25
feb
Gratuït
Finalitzat
Activitats relacionades
2025
Tot és química, química quàntica
Tardes de Ciència
ds. 10.05.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2025
Cicle "L'art i l'exili"
Èxode i exili de l'art peninsular
dv. 30.05.25 | 19:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2025
Infants i dol: com poder acompanyar-los com a família
Dijous Culturals
dj. 05.06.25 | 17:00 h
Museu Darder
Xerrades i Conferències
2025
Cicle "L'art i l'exili"
Jocs Florals París 1948, Josep Carnet i Apel·les Fenosa
dj. 19.06.25 | 19:00 h
Xerrades i Conferències