04/02/2019

Procés de preinscripció i matrícula a l'Aula de Teatre 2023-2024

En aquest apartat podreu trobar tota la informació referent al procés de preinscripció i matrícula a de l’Aula de Teatre de Banyoles pel curs 2023-2024

Qui ho pot demanar?

Segons el Pla d’Estudis vigent. La formació regular està pensada per a joves d’edats compreses entre els 6 i els 18 anys, i ofereix un aprenentatge de teatre dividit en diferents cursos, sens perjudici d’altres cursos específics que s’ofereixen cada any i que van adreçats a diferents edats.

També s'ofereix un curs per a adults majors de 18 anys.

Durada

Els cursos del Pla d’estudis vigent de l’Aula de Teatre comprenen el calendari escolar. Les classes començaran el dia 2 d'octubre de 2023 i acabaran el dia 4 de juny de 2024.

Termini de preinscripció 

Antics alumnes: de l'1 a l'11 de juny

Nous alumnes: del 12 al 25 de juny

Podeu consultar aquí la nostra oferta de cursos i horaris.

Procés de matrícula

Teniu dues opcions per tal de formalitzar la matrícula:

1. Online (opció preferent) i que consisteix en presentar tota la documentació a través de la seu electrònica. Us adjuntem un manual on s’explica els passos que cal que seguiu i així podeu realitzar la tramitació telemàtica sense necessitat de personar-vos a les nostres oficines.

2. A l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Banyoles, preferiblement amb cita prèvia.

Per demanar hora, simplement cal que aneu a la web (“Banyoles.cat”) i cliqueu sobre la pestanya que diu “SOL.LICITEU CITA PRÈVIA”

Allà heu de clicar sobre “Sol·lictieu cita prèvia” a la part inferior esquerra i escollir sobre Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) com a Punt d’atenció, seleccionar el tipus de tràmit E.Altres i el tràmit “Registre de documents”. Finalment només caldrà que escolliu el dia i hora que us vagi millor per realitzar el tràmit.

En ambdós casos, la documentació que cal aportar en el moment de formalitzar la matrícula serà la següent per a tots (antics i nous) alumnes:

Targeta sanitària del nen/a.

Document Nacional d’Identitat (en cas de tenir-lo).

Caldrà omplir els següents documents que us adjuntem:

La matrícula és obligatòria i té un cost de 45€, es considerarà completada en el moment que s’hagi efectuat el pagament que es pot fer de la següent manera:

1. Presencialment i en efectiu o amb targeta de crèdit/dèbit a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o bé al Servei de Recaptació de l’Ajuntament de Banyoles, en el moment de lliurar la documentació.

2. O bé, per mitjà de transferència bancària al número: ES48 2100 0023 47 0200579165. Cal indicar la següent referència: “Pagament Matrícula Aula + Nom de l’alumne/a” i adjuntar el comprovant del pagament en el moment de formalitzar la matrícula.

Aprofitem per recordar-vos que les quotes es cobren trimestralment (llevat del darrer bimestre: abril-maig), d’acord amb els preus públics aprovats a les Ordenances Fiscals vigents. En el cas que una família tingui més d’un alumne a l’Aula de Teatre s’aplicaran els següents descomptes:

  • 5% de descompte a les famílies amb 2 fills inscrits

  • 10% de descompte a les famílies amb 3 fills o més inscrits.

  • Matrícula unifamiliar: en cas que hi hagi més d’un germà inscrit, només es pagarà una matrícula.

Si tot i haver fet la corresponent preinscripció finalment decidiu no optar a la plaça, us agrairíem que ens ho comuniquéssiu al més aviat possible. Hi ha alumnes en llista d’espera i d’aquesta manera doneu opció a nous alumnes.

En cas de qualsevol dubte també podeu contactar amb l’Àrea de Serveis a les Persones. Cultura al 972 58 18 48, a/e: jmarco@ajbanyoles.org; o bé presencialment (3a planta de l’Ajuntament de Banyoles).

reglamentderegiminternauladeteatre2017-seu-electronica.pdf