Curs de papallones

Finalitzat
Dimarts 24 d'abril | 19:00 h

Preu: 20 €; socis Limnos 10 €

Continuant amb els cursos coorganitzats amb Limnos, de temàtica naturalista, enguany es realitzarà aquest curs sobre papallones, a la primavera. Es tracta d'un curs pensat per a persones no iniciades o amb coneixements bàsics sobre identificació de papallones.

El curs inclou una sessió lectiva d'una hora i mitja i quatre sessions pràctiques, que consistiran en quatre sortides per anar a buscar papallones a diferents hàbitats de la província de Girona. La classe teòrica tindrà lloc el dimarts 24 d'abril de set a dos quarts de nou del vespre a la sala d'actes del Museu Darder, i es farà les sortides el dimarts 1 de maig i els dissabtes, 12 de maig i 2 i 16 de juny al matí.

La sessió teòrica tractarà sobre característiques generals i tipus de famílies de papallones diürnes, i les sortides seran a les Llacunes de Can Morgat, els Aiguamolls de l'Empordà, els Estanys d'en Jordà i el Montgrí. Aquestes sortides cobriran diversos hàbitats, amb la qual cosa es podrà observar i identificar les papallones presents a cadascun d'aquests.

La professora del curs serà la biòloga Lídia Salvanera.

El preu de tot el curs serà de només 20 euros i, a més, inclourà un any de soci de Limnos de franc. Als que ja siguin socis de Limnos se'ls aplicarà una reducció del 50% del cost, amb un preu resultant de tan sols 10 euros.

Places limitades.

Pagament: Es pot fer en metàl·lic al Museu Darder (horari d'obertura del museu), en metàl·lic el primer dia del curs o per transferència bancària.

Inscripcions i més informació: www.limnos.org / limnos@limnos.org / www.facebook.com/limnosplaestany; www.museusdebanyoles.cat; museudarder@ajbanyoles.org. i per telèfon al Museu Darder (972 57 44 67)

Organitza: Limnos, Museu Darder de Banyoles, Ajuntament de Banyoles.

Amb el suport de: Diputació de Girona, Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura.

Dimarts
24
abr
Finalitzat

Activitats relacionades

Música i moviment en família
Actual
Música i moviment en família
Iniciació musical per a nadons, pares i mares
Cursos
Taller de musicals
Actual
Taller de musicals
Cant, interpretació i dansa
Cursos
Iniciació musical per a adults
Actual
Iniciació musical per a adults
Avui música
Cursos
Curs permanent i cor estable de gospel
Actual