LLÀGRIMES DE SIRENA

Cor de Teatre

Comprar
12 €
Del 05.03.21 al 07.03.21
LLÀGRIMES DE SIRENA
LLÀGRIMES DE SIRENA

Intèrprets: Cor de Teatre / Guió, dramatúrgia i direcció escènica: Joan Solana / Direcció musical: David Costa / Creació d’imatges: Quim Paredes / Il·luminació: August Viladomat / So: Joan Carles Ros “Roski” / Tècnic de vídeo: Xavier Gibert / Vesturari: MonTse Baeza / Coproducció: Cor de Teatre i Funfació Lluís Coromina amb el patrocini de TEISA en commemoració del seu centenari / Distribució: Somfònics

Llàgrimes de Sirena és un espectacle d’encàrrec creat per celebrar el centenari de l’empresa TEISA.

 "Llàgrimes de sirena" pot sonar adorable, però la veritat és es tracta de partícules de plàstic que constitueixen una amenaça formidable per al medi ambient marí.

Claire Gwinnett (doctora en ciències forenses) 

Llàgrimes de sirena és una mirada a l’emergència planetària provocada per l’acció de l’espècie humana.

La primera part de l’espectacle rememora el poder devastador que van demostrar els éssers humans durant la primera meitat del segle XX.

La segona part se situa en el present, saturat de símptomes inquietants que exigirien canvis radicals en les actuacions dels responsables i en els hàbits de les persones que viuen en els països desenvolupats. En comptes d’això, es prioritza la cursa tecnològica, alguns amb la il·lusió d’arribar a la utopia del transhumanisme: la creació de l’ésser humà immortal.

La tercera part mostra un futur pròxim, distòpic. Es succeeixen catàstrofes que empenyen les persones a buscar refugis en noves catacumbes. Allà s’albira que l’única esperança només pot néixer de noves maneres de viure i d’una llengua diferent, que no serveixi per ocultar veritats sinó per conèixer millor la realitat i per detectar els brots a partir de les quals començar un temps nou: el de la recerca de l’harmonia amb la natura.

En conveni amb l'Ajuntament de Banyoles

Amb el suport de la Diputació de Girona

Divendres
05
mar
Dissabte
06
mar
Diumenge
07
mar