TUBS I TUBES

Auditori de l'Ateneu

Finalitzat
DURADA:  50 min
Diumenge 12 de març | 12:00 h
Activitat emmarcada en la Xarxa de Músiques a Catalunya

Concert interpretat per dues tubes, un bombardí i tot un seguit d'instruments construïts a partir de tubs i materials diversos com una barra de cortina, tubs de conducció de cables o ampolles d'aigua.

Preu: 5€ anticipada / 7€ taquilla

Recomanat a partir d’1 any.
Tubs i tubes.
Tubs i tubes.

Direcció musical, composició i arranjaments: Albert Guinovart. Disseny i construcció d’instruments: Xavier Gallego, Joan B. Domènech. Bombardí, contratubòfon, nous, harmònica d’ampolles, cascavells, güiro i veu: Víctor Ferragut. Tuba baixa i contrabaixa, tubes connectades, tub giratori, harmònica d’ampolles, regadora, cascavells i veu: Joan B. Domènech. Tuba baixa i contrabaixa, cresta d’acords, lira de tubs, tubòfon, didgeridoo, cascavells i veu: Maria Puertas,.

Concert interpretat per dues tubes, un bombardí i tot un seguit d’instruments construïts a partir de tubs i materials diversos com una barra de cortina, tubs de conducció de cables o ampolles d’aigua. L’espectacle convida al públic de totes les edats a gaudir de danses de diferents països del món, així com de les que compositors de diferents èpoques i estils han inclòs en la seva obra. Tot això dins l’embolcall d’un entorn estètic dissenyat per aconseguir que cada moment del concert sigui únic.

Una producció de L’Auditori: Educa de l’Auditori de Barcelona.

Organitza: Joventuts Musicals de Banyoles, Joventuts Musicals de Catalunya i la Xarxa de Banyoles.                         

En conveni: Ajuntament de Banyoles

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR