inTarsi

Factoria d'Arts Escèniques

Finalitzat
DURADA:  1:15 h
Dissabte 29 d'abril | 19:00 h
Espectacle emmarcat en els actes de celebració del Dia Internacional de la Dansa

Quatre acròbates, entre proesa i bogeria, ens porten a un univers habitat per fragments de vida. Contagiant-nos amb un humor tendre, els quatre personatges investiguen al voltant d'uns elements escenogràfics en continua metamorfosi. Un circ en constant moviment.

Espectacle recomanat per a majors de 6 anys.

Preu: 12€ (majors de 12 anys) / 8€ (fins a 12 anys)

Idea original: Companyia de Circ “eia” / Direcció: Companyia de Circ “eia” i Jordi Aspa / Intèrprets: Armando Rabanera Muro, Fabio Nicolini, Fabrizio Giannini, Manel Rosés Moretó, Sarah Filmer “Sankey” / Direcció musical: Cristiano Della Monica / Coreografia: Michelle Man / Col·laboradors artístics: Roberto Magro, Los Galindos – Marcel Escolano i Bet Garrell, Jame Hewison, François Juliot, Claudio Stellato

Construir i de-construir, no caure i no deixar-se caure, transformar i re-transformar...

Quatre acròbates, entre proesa i bogeria, ens porten a un univers habitat per fragments de vida. La solitud, el compartir, el conviure, són part del viatge evocat mitjançant la dansa, el teatre físic i, sobretot, les arts del circ. Contagiant-nos en tot moment amb un humor tendre, els quatre personatges investiguen al voltant d’uns elements escenogràfics en continua metamorfosi.

Un espectacle reflexiu i visceral, una invitació a compartir una experiència humana.

Edat recomanada: de 5 a 99 anys

Organitza: la Xarxa Banyoles i CulturaBanyoles.         

En conveni:  Ajuntament de Banyoles

 

Dissabte
29
abr
Des de
12 €
Finalitzat